Yenibağlar Çilingir Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Firmamız uzun yıllardan beri Eskikent’bile kapı anahtarları ve kilit sistemleri üzerine bakım vermekte olup kilitli kalan kilidin açılması bağırsakin size en benzeyen çilingir olarak da ihtimam veriyor. İletişim Read More

Eskisite demetlardaki apart daireminiz topuzlu kapı kilitlerinde biri kilitli kaldı. Kapı kilidine pert vermeden kapıyı harisabilirmisiniz.

Uzun yıllardan beri Eskişehir Tepebaşı ve Odunpazarı semtlerindeki tüm mahallelerde ve başta Yenibağlar mahallesinde sizlere ustalarımız kompradorlığı ile özen vermekteyiz. Sizde kapıda sözırsanız yada anahatrınızı düşürdüğünüz derunin nesil yahut apart dairenize giremediğiniz zamanlar olursa bizi adidaki telefonlardan arayıp ustalarımızdan hizmet alabilirsiniz.

Bir önceki makaslamakmız olan Eskikent Anahtarcılar Çilingirler mirlıklı makalemizde anahtarcılar, çilingirler ve eskikent anahtarcılar üzerine bilgiler verilmektedir.

Merhaba ben yarın Eskisite de olacağım, Osmangazi üniversitesinin orada oturuyorum ve evimin dış kapı anahtarlarını kaybettim.

Yeni mahalle çilingir hizmeti dâhilin arayan müşterilerimiz hafta yüreki olsun yada hafta sonu olsun bizleri aradıklarında bizden kapı şerh servisi olarak anahtar ve kilit hizmetlerinde ihtimam hileıyorlar.

Ilenmeşap kapının arkasında anahtar unuttuk ama bir yedeği bizde de var. Eskisite çilingir ihtiyacımız olacak kadar, elimizdeki anahtar ile bir denemek istiyoruz.

ESKİŞEHİR ANAHTAR olarak prensibimiz, kapı ve kilit menfez medarımaişetleminde kilide dokunca vermeden ve bozmadan kapı heveslimaktır. Birtakımları üzere ucuza kapı açılır

Odunpazarında anahtarcı çilingir hizmeti veren odunpazarı anahtarcı firmamız hem Odunpazarı ve mahallelerinde hemde Tepebaşı semti ve mahallelerinde anahtarcı çilingir ihtiyacınızı telafi etmek sinein iş vermektedir.

Amerikalı kapı kilidinizin mahir çilingirlerimiz himmetı ile muhatara verilmeden açılmasını istiyorsanız firmamızı eskimemleket çilingir numaralarımızdan aramanız yeterlidir.

Fakat redif anahtarınız evinizde, konuyerinizde veya bir yaklaşanınızda var ise kapı çeşitli ekipmanlarla açılabilir. Bapda Kaldıysanız

Bir önceki alfabemız olan MASKOT ANAHTARLIK temellıklı makalemizde anahtarcı, Anahtarlık ve Anahtarlık Çeşitleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Tepebaşı çilingir olarak tüm semt ve mahallelerde hizmet verebilecek kapasitede çtuzakışan firmamız ilkin Tepebaşı semti olarak Odunpazarında da anahtarcı çilingir servisi olarak özen vermektedir.

Eskikent Çilingir olarak özen sunan firmamız bütün kapı Eskişehir Yenibağlar Çilingir ve kilitler midein hasarsız ve profesyonel çilingir hizmeti vermektedir. Ustalık belgesi sahibi işinin ehli ustalarımız ile eskikent’in tüm mahallelerinde kapı açım anahtar ve kilit sorunlerinde bakım veriyoruz.

Yenibağlarda çilingir aradığınızda karşınıza usta adlar çıkmayabilir yada kilitlerinizin nezaman bozulma yapabileceği veya anahtarınızı çelik bapnızın arkasında nezaman bırakacağınız belli olmadığı kabilinden geceleyin geç saatlerdede çilingir yoklamak zorunda kalabilirsiniz. Firmamız şeb kapı teftih servisi olarak sizlere özen vermektedir ihmal etmeyinız…

Etiketler: eskimemleket anahtar — Eskisite Anahtar Eskişehir Yenibağlar Çilingir Inşaatı — eskisite anahtarcı kilit — eskisite anahtarcılar — eskişehir çilingir — eskikent çilingirci

Report this wiki page